Futbol üzerine her şey: Piyasa Değerleri, Söylentiler, Transferler, İstatistikler, Haberler ve Röportajlar

Türkiye futbol haberleri

Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir. Haftasında Göztepe, evinde Kayserispor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Süper Lig’de oynanan Gaziantep FK maçının ardından Trabzonspor Kulübü, hakem kararlarına tepki gösterdi. Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, yaşanan bir ikili mücadelede gözüne aldığı darbe sonucu korkutmuştu. Kerem Aktürkoğlu karşılaşmanın ardından, “Merak etmeyin, iyiyim” paylaşımı yaptı.

Beşiktaş’tan Jean Onana, İtalyan Ve Fransız Takımlarının Radarında

Önceki sezonlardan edindiğim izlenimlere göre önümüzdeki iki hafta hakemler açısından çok kritik.

  • Kişisel verilerinizin bu şartlar dışında işlenmesi hali ise, işbu Aydınlatma Metni’nin (2) ve (3) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak açık rızanız doğrultusunda gerçekleştirilecektir.
  • İspanya basını, Ballon d’Or 2024’ü, son Şampiyonlar Ligi ve La Liga’nın şampiyonu Real Madrid’in yıldızı Vinicius Jr’ın kazandığını iddia etti.
  • Üye, Hesap aracılığı ile gerçekleştirdiği tüm eylemlerden ve yorum, alıntı vb olarak yüklediği veya eklediği tüm içeriklerden yalnızca kendisi sorumludur.
  • Hoca, takımdaki yavaşlığa tepkili.
  • Galatasaray; PAOK, Elfsborg, Tottenham ve Dynamo Kiev ile içeride, RFS, AZ Alkmaar, Malmö ve Ajax ile de dışarıda oynayacak.
  • İspanya’da Barcelonalı Lamine Yamal ile Real Madrid forması giyen Arda Güler’in kıyaslaması yapılmaya başlandı.
  • Kişilere devir haklarıyla birlikte, herhangi bir bedel talep edilmeksizin süre, yer, mecra ve muhteva açısından gayrimahdut olarak TAM RUHSAT şeklinde AJANSSPOR’a devretmektedir.

Adana Demirspor Maçı Biletleri Satışa Açılıyor

Arsenal futbolcusu Kai Havertz Manchester City karşısında isabetli pas atamayarak futbol tarihine geçti. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın mücadele edeceği ligde ilk hafta maçları yarın ve 26 Eylül Perşembe günü oynanacak. Başvurunuzda aşağıdaki bilgilerin bulunması zorunluluğu mevcuttur.

Beşiktaş – Eyüpspor maçından kareler

Üyelik başvurusunda bulunan kişi, fiil ehliyetine sahip olduğunu, akıl sağlığının yerinde olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu taşımakla yükümlü olduğunu peşinen kabul eder. Üye, üyelik başvurusu sırasında gerekli olan bilgileri Kayıt Formu’na girmekle yükümlüdür. Üye, üyelik başlangıcında bildirdiği tüm bilgilerin doğru, tam ve güncel olmasından sorumludur. Haftasının kapanış maçında Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer, rakibiyle golsüz berabere kaldı ve sahadan bir puanla ayrıldı.

Sakaryaspor’un yeni başkanı belli oldu

Madrik ekibi, bu galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Peki Real Madrid – Alaves maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler ilk 11’de oynayacak mı? Ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz. Maddelerine uygun olarak yukarıda sayılan amaçlar doğrultusunda yurt içinde aktarılabilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin doğru ve güncel bilgiler olduğu farz edilerek, üyeliğiniz ve sistemlere girişleriniz gerçekleştirilmektedir.

Rizespor – Samsunspor maçından kareler

Beşiktaş ise Eintracht Frankfurt, Malmö, Maccabi Tel-Aviv ve Athletic Bilbao ile sahasında, Ajax, Lyon, Bodo/Glimt ve Twente ile de dış sahada mücadele edecek. Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz. Ligi ekibi Kocaelispor takım otobüsüne, taraftarlar tarafından silahlı saldırı gerçekleşti. Kulüpten yapılan açıklamada, saldırganların en ağır cezaları almaları adına tüm yasal sürecin titizlikle takip edileceği kaydedildi. Haftasında Fatih Karagümrük, Şanlıurfa deplasmanından 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

  • Aston Villa, Belçikalı ön libero oyuncusu Amadou Onana’yı kadrosuna katarak kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmiş oldu.
  • Fıkrası gereği başvurunuza, tarafımızca yazılı olarak cevap verilmesi halinde, on (10) sayfaya kadar ücret alınmayacak, on (10) sayfanın üzerindeki her sayfa için ilgili Tebliğ’de belirtilen tutarda işlem ücreti alınacaktır.
  • Ancak verileri kurtarmak adına yedekleme, arşivleme ve uygun saklama yöntemleri kullanabiliriz.
  • Futbol, on birer oyuncudan oluşan iki takım arasında, kendine özgü küresel bir topla oynanan takım sporu.
  • Bakırköy’de, 22 Temmuz 2023’teki trafik kazası sonrası çıkan tartışmada Antalyasporlu futbolcu Emrecan Uzunhan’ı darbettiği ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.
  • AJANSSPOR altyapısındaki tüm veri işlemleri, SSL teknolojisi kullanılarak şifrelenmektedir.

Fenerbahçe, Rade Krunic İçin Suudi Arabistan’dan Gelen Teklifleri Değerlendirmeye Aldı

Haftasında Fatih Karagümrük, deplasmanda Şanlıurfaspor’u 3-1 mağlup etti. BİST isim ve logosu “Koruma Marka Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlanmaktadır. Arsenal ile Manchester City’nin 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Erling Haaland’ın Gabriel Jesus ve Mikel Arteta ile yaşadığı tartışma İngiltere’de gündem oldu.

  • Türkiye’den ve Dünya’dan son dakika spor haberleri, köşe yazılarından spor ve maç yorumları, spor magazin haberleri, spor ile ilgili bütün konuların tek adresi fanatik.com.tr.
  • Elektronik cihazların, kablolu, kablosuz her türlü internet erişiminin, bağlantılarının güvenliğini de sağlamak zorunda olduğunu; bu hususta gereken tedbirleri almayı kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder.
  • Taraflar Sözleşme’nin tatbik ve tefsirinden doğacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku’nun uygulanmasını, her türlü hukuki ilişki için ifa yeri ve yetkili yargı merciinin İstanbul (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri olmasını kabul ve beyan etmişlerdir.
  • Şifre yenileme bağlantısını gönderebilmemiz için e-posta adresinize ihtiyacımız var.
  • Elbette “her ölüm erken ölüm” ama onun daha hayatına ve ailesine doyamadan ölümü milyonlarca kişiyi yasa boğdu.

Veysel Bilen: Maç maç planlar yapıyoruz!

Bu durumlarda AJANSSPOR’un ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır. Üye, aşağıda listelenen Topluluk Kurallarına uymayı kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu kuralları ihlal edenler hakkında soruşturma yapmak ve bunları ihlal eden kişilerin üyeliklerini silmek, bu tarz uygunsuz iletişimi hizmetten kaldırmak ve bu kişilere karşı her türlü gerekli yasal tedbirleri almak ve başlatmak konusunda AJANSSPOR yetkilidir. Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trabzonspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yaptı. Selçuk İnan, 0-0 biten Trabzonspor maçının ardından, “Dokuz günde ikisi büyük takımlarla olmak üzere 3 zor maç oynadık, iyi mücadele ettik” dedi. İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir.

Trabzonspor’dan tepki: En büyük ihanettir

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Süper Lig lideri Galatasaray’da takımın yıldız futbolcusu Victor Osimhen’in geleceği merak konusuydu. Sarı kırmızılı kulüpte başkan vekili İbrahim Hatipoğlu, yıldız futbolcu hakkında açıklama yaptı.

Gaziantep FK – Trabzonspor maçında gol çıkmadı!

Olayın ardından Kocaelispor Kulübü suç duyurusunda bulundu. Haftasında deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Gaziantep FK maçının hakemi Volkan Bayarslan’a tepki gösterdi. Haftasında milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün skor katkısı yaptığı maçta Benfica, Boavista’yı 3-0’lık skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. Süper Lig’in 6’ncı haftasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantep FK’da teknik direktör Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon ilk kez 36 takımlı lig formatı uygulanacak ve grup aşaması olmayacak.

AJANSSPOR’a iletmiş olduğunuz bilgilerin kimlere ne amaçla aktarılacağı işbu Aydınlatma Metni’nin (3) numaralı maddesinde belirtilmiştir. İşbu Aydınlatma Metni uyarınca kişisel verilerinizi grup şirketleri ile paylaşmamız veya aktarmamız halinde de grup şirketleri yalnızca ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi amacı ile sınırlı olarak kullanacak, bu kapsamda kişisel verilerinizi hizmetlerin ifasının yerine getirilmesi için bilmesi gerekli olanlar ve KVKK’da sayılan istisna haller, yasal mevzuat gereği açıklanması dışında üçüncü kişilere açıklayamayacaklardır. Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. AJANSSPOR tarafından yayınlanan İçerikler ve yine Üye İçerikleri bilgilendirme amaçlı olup, olduğu gibi sunulmaktadır. AJANSSPOR söz konusu verilerin doğruluğu, tamlığı ve güvenilirliği ile ilgili herhangi bir sorumluluk ya da taahhüdü bulunmamaktadır.

İngiltere bu maçı konuşuyor! Gol 90+8’de geldi, Haaland Ronaldo’nun rekorunu yakaladı

Böylelikle merak edilen 23 Eylül maç programı da belli oldu. Peki, bugün maç var mı, hangi maçlar oynanacak? Merak edenler için ayrıntıları haberimizde derledik. Haftasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek zirvedeki puan farkını 5’e çıkaran Galatasaray’dan; Victor Osimhen, Mauro Icardi, sözleşmesi biten oyuncular ve Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. 22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler sosyal medyaya düştü.

  • BİST isim ve logosu “Koruma Marka Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.
  • Süper Lig’de Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, Paok maçı için rotasyona gitmeye karar verdi.
  • Fenerbahçe ile Lugano UEFA Şampiyonlar Ligi 2.
  • Tüm bu uygulamalar yasal sürler bulunması halinde bu süreler, diğer hallerde AJANSSPOR’un belirleyeceği süreler içerisinde geçerlidir.
  • Ön eleme turunda ilk maçına çıkacak.
  • Yapılan incelemenin neticesi (başvurunuzun kabul edilip edilmediği veya reddedildi ise sebebi) hakkında tarafınıza yazılı olarak veya elektronik ortamda gerekli bildirim yapılacaktır.

Atalanta, bu galibiyetle birlikte tarihinde ilk kez Avrupa Ligi kupasını müzesine götürmeyi başardı. BIST isim ve logosu “Koruma Marka Belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

Al-Kholood, Beşiktaş’a Jackson Muleka İçin Resmi Teklifte Bulundu

İşbu Sözleşme, Üye’nin AJANSSPOR tarafından AJANSSPOR Platformları’nda sunulan çeşitli özelliklerden yararlanmasını sağlamak amacı ile düzenlenmekte olup, anılan ilişki kapsamında Taraflar’ın hak ve yükümlülüklerini tespit etmektedir. Beşiktaş, geride kalan maçlarda olmadığı kadar, Eyüpspor’a pozisyon şansı verdi. Göztepe, 23 gün sonra çıktığı ilk maçında renkdaşı Kayserispor’u net bir skorla yendi. 18 yaşındaki 3 genç yıldız adayı, bu yıl önemli transferlere imza atarak kendi yaş grupları arasındaki en pahalı transferler arasına ismini yazdırmayı başardı.

Galatasaray’da Okan Buruk’tan sürpriz Osimhen kararı!

Üye, AJANSSPOR Platformları’nda kendi rızası ile kamuya açık şekilde oluşturduğu her türlü kişisel bilginin başkalarının görüntüleyebileceğini; yorum olarak ürettiği içeriklerin AJANSSPOR Platformları’nda herkesin görebileceği pinbahis giriş şekilde yayımlanacağını kabul eder. Bu kuralı ihlal eden Üye’nin, hesaplarının kapatılacaktır. Bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk Üye’ye aittir.

AJANSSPOR Platformları’na Üye tarafından yorum olarak eklenen, yüklenen, yaratılan her türlü Üye İçerikleri’nin doğruluğu, güncelliği ve yürürlükteki mevzuata uygun olup olmadığı tamamen Üye’nin sorumluluğundadır, AJANSSPOR’un bu sorumluluk nedeni ile uğrayacağı her türlü zarar için Üye’ye ferileri ile birlikte rücu hakkı saklıdır. Türkiye’den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Üye; kendisine ait Kullanıcı Adı ve Şifre’nin ve bunlarla ilişkilendirilmiş olan Hesap’ın güvenliğinden kendisi sorumludur. AJANSSPOR Üyeliği süresince, Üye tarafından kullanılacak olan Kullanıcı Adı ve Şifre koruma mükellefiyeti ve Kullanıcı Adı ve Şifre kullanımına dayanan her türlü sorumluluk Üye’ye ait olacaktır.

Bülent Uygun: Kazanmak üzerine odaklanmış durumdayız

Eski oyunun izlerinin bariz silinmesi hemen mümkün değil ama oyuncuların eski usülden bir an evvel sıyrılmaları gerekiyor. Hoca, takımdaki yavaşlığa tepkili. Kazanma ve kırılma için bugünkü maç bir fırsat. Banza dönüyor, Cham ve Serdar Saatçi de öyle.

Taraflar Sözleşme’nin tatbik ve tefsirinden doğacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku’nun uygulanmasını, her türlü hukuki ilişki için ifa yeri ve yetkili yargı merciinin İstanbul (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri olmasını kabul ve beyan etmişlerdir. AJANSSPOR, Üye’nin AJANSSPOR’a göndereceği e-posta, faks, mektup vb. Kapsamında Üye’nin belirttiği Üye’ye ait kişisel bilgilerin güvenliğinin AJANSSPOR’dan kaynaklanmayan nedenlerle ihlal edilmeyeceğini hiçbir koşulda garanti edemez.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz. Kadınca Yaşam Paketi ile modayı yakından takip ederek, stilinizi kendiniz yaratın. Bakım ve güzellik ipuçlarını da cebinizden takip edebilirsiniz. Birbirinden eğlenceli sorulardan hazırlanan bilgi yarışması ile anında 1 GB, aylık 5 GB’a kadar hediye internet kazanabilirsiniz. Servis üyeliği haftada 5 TL olarak, aylık 20 TL ücretlendirilmektedir. Ankaragücü Basın Sözcüsü Mehmet Hakkı Şanal açıklamalarda bulundu.

Bu sitenin içeriği BJK İletişim tarafından hazırlanmaktadır. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı 5 karşılaşmada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak henüz 3 puanla tanışamadı. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, futbol tutkunu ünlülere büyük heyecan yaşattı. Maçın sonunda yüzü gülen, sarı-kırmızılı taraftarlar oldu. İspanya’da Barcelonalı Lamine Yamal ile Real Madrid forması giyen Arda Güler’in kıyaslaması yapılmaya başlandı. Bu kıyaslamaların sonucunda Real Madrid taraftarlarının Arda Güler’in daha potansiyelli olduğunu düşündüğü ortaya çıktı.

G.Saray, “İddialar netleşene kadar anlaşma askıya alındı” açıklamasını yaptı. AJANSSPOR altyapısındaki tüm veri işlemleri, SSL teknolojisi kullanılarak şifrelenmektedir. Yine AJANSSPOR, kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak toplanması, saklanması ve paylaşılmasını sağlamak ve gizliliğinizi korumak, kişisel verinin tamamının veya herhangi bir parçasının yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye açıklanmasını önleme gereği olan gerekli tüm tedbirleri almak ve üzerine düşen tüm özeni tam olarak göstermek amacıyla mümkün olan en üst seviyede güvenlik tedbirlerini de almaktadır.

Süper Lig tarihinin en pahalı transfer rekorunun kırılması üzerine ligimizde yapılan en pahalı transferleri derledik. Emir Ortakaya’nin Westerlo’ya kiralanması üzerine hem Fenerbahçe hem Westerlo forması giyen futbolcuları derledik. Eleme turu ilk maçında Lugano’yu deplasmanda 4-3 yenerek tur için avantajı kaptı. Fenerbahçe’nin Lugano galibiyeti Avrupa basınında da geniş yakın buldu.

Türkiye futbol haberleri

AJANSSPOR, başvuruda bulunan kişinin kişisel veri sahibi olup olmadığını tespit etmek adına ilgili kişiden bilgi talep edebilir. AJANSSPOR, kişisel veri sahibinin başvurusunda yer alan hususları netleştirmek adına, kişisel veri sahibine başvurusu ile ilgili soru yöneltebilir. Üye, AJANSSPOR Platformları’nın işleyişinin kusurdan ari ve kesintisiz olmadığını ve zaman zaman teknik aksaklıklar veya erişim engelleriyle karşılaşabileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

Daha 30’lu yaşlarının başındaki iki küçük çocuk babası müzisyen bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenilmişti… Elbette “her ölüm erken ölüm” ama onun daha hayatına ve ailesine doyamadan ölümü milyonlarca kişiyi yasa boğdu. Yasa dışı kumar hem bireylere hem de ülke ekonomisine korkunç zarar veriyor. Kayıt dışı olarak yurt dışına kaçırılan paralar yasadışı suç ve terör örgütlerinin finanmasında kullanılıyor.

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。