Чохли для телефонів оптом Купити оптом чохли на мобільний телефон

чохли на телефон

Якщо вас приваблює ідея купити смарт приставку, ця можливість доступна для вас в інтернет-магазині dm.kh.ua. Купуючи різні товари на dm.kh.ua, наприклад такі як – браслет для фітнес часів чи навушники ксиоми впевненість у якості товару та швидкості обслуговування – це гарантовано. Чохол SiLock Mob забезпечує конфіденційність і захист Ваших персональних даних від можливого стеження і несанкціонованого доступу. Сучаснічохли для телефонів виконують ті ж функції, що і костюм ділової людини, плаття або інший одяг – відображають імідж свого власника і його статус. Крім того, вони надають сучасним телефонам стильний і естетичний вигляд, адже існують в широкому асортименті видів і забарвлень. Також зверніть увагу, що дешевизна товару може ввести вас в оману, якщо доведеться платити багато за доставку.

Інформація та послуги

Такі аксесуари виглядають великими, призначені для захисту смартфону від сильних ударів і падінь, а також від попадання вологи, дощу та різних забруднень. Вибір аксесуара – не менш важливий, ніж покупка смартфона. Адже чохли на телефон захищають цілісність пристрою та продовжують його роботу. Чохол на телефон із малюнком – це прояв неповторного стилю та захист гаджета. А купуючи такий аксесуар у бренду Gifty, ти підтримуєш українського виробника та допомагаєш розвиватися українському мистецтву. Спробуй купити чохол від Gifty, і ти зрозумієш, що він не поступається закордонним аналогам за дуже приємної ціни.

Шкіряні чохли для телефонів і смартфонів

Такий варіант порадує більшість користувачів, які цінують незвичайні новинки. Асортимент таких моделей не дуже великий, проте цілком задовольняє сегмент любителів. При контакті зі шкірним покривом предмет захисту може викликати подразнення шкіри у разі, якщо у його складі містяться шкідливі речовини.

Чохли для мобільних телефонів AKS.ua

Захист від подряпин гарантує ексесуар із тканини як для телефонів так і тканинні чохли для планшетів, проте вони будуть безсилими, якщо Ви випадково впустите телефон. Тому Аліекспрес чохли на телефон дуже дешеві й представлені у великому різноманітті. Колекція аудіо товарів настільки велика, що ви зможете підібрати не тільки собі класний варіант, але ще й дружині/чоловікові, дитині і навіть родичам. Виконується переважно зі шкіряних матеріалів різних кольорів. Такі аксесуари добре захищають корпус пристрою та його дисплей.

Дизайн та типи чохлів для телефонів

Щоб сенсорна панель виглядала довше новою, обов’язково прикрийте її спеціальним протектором. При цьому важливо не просто приклеїти будь-яке захисне скло та плівки, а підібрати зносостійку модель. Елегантні покришки набувають форми девайса, щільно облягаючи його корпус. Пилом або водою їх налякати неможливо, тому що їх структура стійка до будь-яких видів забруднень та пошкоджень.

  • Захист від випадкових пошкоджень і просто важлива складова іміджу – ось що таке чохол для телефону, без якого сьогодні важко уявити собі такий гаджет.
  • Якщо говорити про переваги дівчат і чоловіків, то, як правило, відмінності за перевагами походять від різновиду кольорів аксесуарів.
  • Виконується переважно зі шкіряних матеріалів різних кольорів.
  • Якщо ви хочете дізнатися, які найпопулярніші чохли на Аліекспрес продаються для вашої моделі смартфона, можна відсортувати список по замовленнях, і ви побачите, що купують найчастіше.
  • Та й заміна скла обійдеться в рази дешевше, ніж ремонт екрану.
  • Вони не відрізнялися витонченістю, але виконували головну функцію – захищали гаджет від ударів та пошкоджень.

Ціни на Чохли для мобільних телефонів в Україні 03.10.2024

  • В асортименті представлені стильні аксесуари із яскравим принтом.
  • Повертаючись до нарукавного тримача, варто також відзначити, що він може носитися як на біцепсі, так і на зап’ясті.
  • Завдяки широкому вибору, придбати класні, цікаві варіанти до смартфону не складе труднощів.
  • У деяких випадках такі моделі можуть мати додаткові вікна в передній частині, що закривається.
  • Максимальний рівень захисту забезпечують ті чохли, які виготовляються з кількох видів матеріалів.
  • Скористайтеся онлайн-конструктором на сайті та створіть свій дизайн.

Шкірозамінник відрізняється від натурального лише нюансами, які при поверхневому вивченні неможливо помітити. Вартість класного чохла на телефон під шкіру виглядає більш привабливою, що робить їх такими затребуваними. Чохлами мобільних телефонів чи смартфонів сьогодні користуються всі люди. Щоб зробити гаджет індивідуальнішим, слід обов’язково вибрати оригінальний футляр на сайті з продажу прикольних чохлів на мобільний телефон.

Чохли для смартфонів – Відгуки клієнтів

Це може бути оригінальний чохол від виробника, або ж неоригінальний, але стильний і підходящий саме для вашої моделі (наприклад Nillkin, Ozaki тощо). Є й універсальні моделі, ну а вся важлива інформація завжди вказана на коробці та в характеристиках онлайн. Асортимент моделей у магазині Gifty постійно розширюється.

Доставка товару до будь-якої точки України за 1-3 робочі дні

Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся з політикою файлів cookie. Усі вони випускаються у різноманітних кольорових та стильових рішеннях, чим заслужили великої любові серед представників різних верств населення. Найбільшим попит мають силіконові чохли, з причини своєї низької ціни і зручності використання. Більшість чохлів, які продаються на наших ринках, виробляються в Китаї.

Завантажуйте наші застосунки

Якщо ми говоримо про доставлення до поштомату, а не до відділення, то безкоштовна доставлення починається від 150 грн. Металевий чохол є хорошим захистом для телефону, проте боїться падінь і фактично кожне пошкодження чохла ризикує повністю зіпсувати його зовнішній вигляд. Пластиковий чохол для телефону має хороші властивості та майже позбавлений мінусів. Вберегти улюблений телефон від пошкоджень допоможуть чохли на телефон. Він точно повторює контури смартфона і не деформується з часом. Силіконовий чохол не ковзає по шкірі рук, тому зменшується ймовірність випадково упустити телефон.

#One. Аксесуари до смартфонів

Пил, бруд, волога, UV-промені — аксесуар стає на заваді плямам, краплям дощу чи кави, вигорянню кольору корпусу. Якщо персональна техніка випадково вислизне з рук, під час падіння виріб «візьме» на себе енергію удару, захистивши поверхню від появи тріщин, сколів, вм’ятин. Сьогоднішній ринок пропонує покупцеві величезний вибір цієї продукції. Чохли для смартфонів різняться за типом конструкції, матеріалу виготовлення, а також дизайну і оформлення.

Переваги використання захисного чохла Фарадея

чохли на телефон

Тоді Вам слід скористатися нашим сайтом, який гарантує високу якість та своєчасну доставку виробів. Сьогодні гаджет – невід’ємна частина життя будь-якої людини. Ми беремо свій смартфон на роботу, на прогулянку, на пробіжку і дуже важко уявити сучасного «я» без цього справді корисного девайсу. А для того, щоб полегшити користувачам процес користування тим чи іншим гаджетом, виробники цієї продукції придумали чохли для телефонів і планшетів. Плюс до всього, (і це важливо!), Чохол для телефону покликаний захистити твій смартфон при падінні або ударі, взявши більшу частину шкоди «на себе». Бажаний рівень захисту телефону можуть забезпечити гарні та круті футляри від виробників, які встигли довести якість своєї продукції.

Щоб став не просто черговим гаджетом, а модним аксесуаром, який виражає твій неповторний стиль? Потрібний надійний захист від подряпин та інших пошкоджень? Якщо відповів «так» хоча б на одне із цих питань, то тобі потрібен чохол на смартфон із принтом. Сайти, де можна замовити та купити чохол телефон, різноманітні, але далеко не всі пропонують потрібну продукцію. Наш сайт замовлення чохлів на мобільні телефони або смартфони гарантує кожному клієнту гідну якість. Вартість замовлення для всіх покупців залишається невисокою, а ціна чохлів повною мірою відповідає їх якості.

Зовнішній вигляд подібного футляра особливо респектабельний, але слід пам’ятати, що шкіра може дещо збільшувати розміри виробу. Пружний ефект матеріалу виключає його чехол на редми нот 8 про пошкодження – купити оригінальний чохол прикольний на телефон в інтернет-магазині слід обов’язково. Такий телефонний аксесуар добре поєднується з діловим стилем.

  • Відправимо вашу покупку відразу після підтвердження заявки впродовж 1-3 днів.
  • Відсік, куди поміщається мобільний, фіксується за допомогою таємної блискавки.
  • Захист від подряпин гарантує ексесуар із тканини як для телефонів так і тканинні чохли для планшетів, проте вони будуть безсилими, якщо Ви випадково впустите телефон.
  • Крім того, якщо ви надаєте перевагу оригіналам, то Frontalka з радістю запропонує вам і таку продукцію.
  • У нас величезний вибір товарів від українських та іноземних виробників – 100+ брендів із різних країн.
  • Щоб сприяти розвитку художньої культури в Україні, ми повертаємо частину коштів від реалізації товарів авторам дизайну.
  • Наприклад, зараз у моді захисні чохли на телефон із патріотичними мотивами, тому в асортименті магазину є безліч моделей із патріотичним дизайном.
  • Дизайнерські аксесуари, виготовлені за ескізами професійних ілюстраторів, відрізняються оригінальністю, мають різноманітні кольори, красиві принти з красивими зображеннями.
  • Хочете такий чохол для телефону, який буде підкреслювати вашу індивідуальність і відчуття стилю, відповідати респектабельності гаджета і вашому іміджу?
  • Будь-який варіант можна купити в інтернет-магазині Armored.
  • Обидва вироби виготовляються з натуральної або штучної шкіри.
  • Водночас, чохол може стати стильним аксесуаром, що підкреслить вашу індивідуальність.
  • Ми використовуємо файли cookie, щоб зробити сайт більш комфортним для Вас.
  • Для бізнес-представників перевага у виборі падає на строгі моделі чорного кольору.
  • Шкірозамінник відрізняється від натурального лише нюансами, які при поверхневому вивченні неможливо помітити.

Форм-фактор — один із важливих чинників, на які варто звернути увагу під час вибору. Залежно до нього, чохли до телефонів виготовляють у вигляді накладок, чохлів-книжок. Накладка (інша назва — бампер) призначена для закриття задньої та бічних панелей пристрою. У цьому випадку незахищеним лишається екран — для нього краще придбати та наклеїти захисну плівку чи скло. На противагу, чохли до телефону у формі книжки надійні на 100 %, адже забезпечують рівномірну захищеність усіх сторін гаджета.

Справа в тому, що аерокосмічний алюміній, який, в цілях максимального полегшення ваги використовують у сучасних престижних апаратах, дуже м’який. Тому, при сильних бічних ударах на ньому з’являються глибокі вм’ятини, які можуть повністю зруйнувати загартоване скло екрану і його матрицю. Тому захисні чохли для телефонів є аксесуаром першої необхідності і рекомендуються до негайної купівлі відразу ж після покупки самого телефону. Повертаючись до цього, в інтернет-магазині dm.kh.ua ви зможете використовувати різноманітні акції, знижки та спеціальні пропозиції. Це може призвести до важливої можливості зекономити на покупці нового гаджету, чохол до планшета або чохол до планшета. Таким чином, якщо ви шукаєте можливість редмі телефон купити або оновити наушники провідні за вартістю, що вас влаштовує, вам точно варто розглянути інтернет-магазин dm.kh.ua.

чохли на телефон

Креативні чохли  відгуки покупців

Є обкладинки з контейнером для зберігання навушників, usb-проводів і флешок. Це далеко не всі приклади, коли мобільні чохли наділяють додатковими функціями і трансформують обкладинку в самостійно діючий пристрій, потрібний багатьом користувачам. Привиробництві чохлів ми використовуємо тільки найкращі та натуральні компоненти,що обумовлює абсолютну безпеку кінцевих виробів для дітей і дорослих. Такождерев’яні чохли прекрасно тримають форму і зберігають початковий зовнішнійвигляд протягом декількох років активного використання. Матеріал виготовлення – важливий критерій для вибору такого захисного предмета для техніки. Сучасний ринок пропонує безліч варіантів, що задовольняють потреби покупців.

Чохли Аліекспрес – ціни та доставка

Gelius – це український бренд розумних гаджетів та мобільних аксесуарів, який був заснований у 2018 році, створюючи якісні смарт продукти за цінами, доступними кожному. На чохли, захисне скло, зарядні пристрої, кабелі, повербанки і акумулятори надається гарантія якості – 12 місяців (з дня покупки в інтернет-магазині бренду). Для строгих моделей перевагу віддати варто лаконічним стриманим захисним варіантам.

Ми приймаємо передоплату і накладний платіж, відправляємо товари «Новою Поштою», «Укрпоштою». Дивись детальніше про доставку, оплату та повернення товару. Фронталка цінує, що ви вибираєте її і тому продовжує розвиватися у розширенні асортименту, покращенні сервісу та взаємин із клієнтом. Крім того, якщо ви надаєте перевагу оригіналам, то Frontalka з радістю запропонує вам і таку продукцію. Ці виробники не економлять на своєму продукті, роблять його дійсно якісним і вартим своїх грошей. Дані 5 конструкцій є найпопулярнішими на сьогоднішній день.

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。